Tanulj zenélni! – Eredményhirdetés

A második alkalommal kiírt pályázatunk nagyon szoros versenyt hozott és nagy öröm volt számunkra a kreatív munkáitokat hallgatni, nézni, olvasni!

A dobogósok

I. helyezett:

Győrfy Levente a Bókai Árpád Általános Iskola 8. B osztályos tanulója saját dobfelvételével nyerte meg a 10 alkalmas ingyenes doboktatást a Roland Zenegaléria Zeneiskolában.

II. helyezett:
Lehner Alexandra a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. osztályos tanulója támogatott zongora órákat nyert ötletes rajzával.

III. helyezettek:
Dénes Andrea Mónika XVIII. kerületi Táncsics Mihály Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. osztályos tanulója, gratulálunk a gyönyörű vershez, nyereménye Ludvig József Harmonika albuma.

Polánszkí Laurának XVIII. kerületi Táncsics Mihály Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. osztályos tanulójának köszönjük a szuper rajzot, nyereménye kezdő gitárosoknak szóló Elektromos gitár alapismeretek kézikönyv gyakorló cd-vel, 66 felvétellel.

 

Minden dobogós a ZENEZÓNA Alapítvány kabalafiguráját is megkapja. Figyeljétek továbbra is honlapunkat, facebook oldalunkat, zenetanulási lehetőségeinket!

Köszönjük a XVIII. kerületi Önkormányzat támogatását!

Tanulj zenélni!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – XVIII. kerületi 10 és 16 év közötti iskolások részére

A Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának 2017. évi Civil Alapja támogatásával pályázatot hirdetünk XVIII. kerületbe járó iskolások részére.

A program keretében a zenével kapcsolatos gondolataitokat fogalmazhatjátok meg. A pályázat célja, hogy bármilyen formában, megkötés nélkül készítsétek el a zenével, az élőzenei koncertekkel, programokkal, a hangszerekkel, azok megszólaltatásának szépségével szerzett élményeiteket.

Olyan verseket, rajzokat, fotókat, képeket, videókat, történeteket, saját készítésű tárgyakat, figurákat, műveket várunk, melyben a zene, a hangszerek, a zenetanulás a fő téma, illetve a pályamű valamilyen módon kapcsolódik a zenéléshez.

Részvételi feltételek

 • A pályázatban 10 és 16 éves kor között vehetsz részt
 • Fontos, hogy valamelyik XVIII. kerületi iskola tanulója legyél
 • Pályázatod mellé küldjél egy bemutatkozó levelet az info@zenezona.com email címre, melyben meséld el, hol melyik iskolában tanulsz, pár mondatot írj a családodról, és kíváncsian várjuk, azt is, hogy milyen hangszert tartottál már a kezedben, ki a kedvenc előadód, zenészed, együttesed, zenekarod, ha esetleg tanulsz zenélni, milyen hangszeren játszol, mióta tanulsz és miért éppen erre a hangszerre esett a választásod
 • A bemutatkozó levélen ne felejtsd el szüleid elérhetőségét megadni, ahova a pályázat eredményéről értesítést tudunk küldeni
 • Ha valamit hiányosan küldtél, megkérünk, hogy pótold, hiánypótlásra a pályázat során egy alkalommal van lehetőséged az értesítésben meghatározottak szerint
 • A pályaműveket az info@zenezona.com email címre várjuk. Ha a pályaműved emailben nem továbbítható, írj egy üzenetet és felvesszük veled a kapcsolatot,  egyeztetünk az átvételről
 • A 2017. október 22. éjfél után beérkezett pályázatodat sajnos nem értékeljük, figyelj a határidőre!

Egyaránt várjuk a már hangszeren játszó, és hangszeres oktatás iránt érdeklődő gyerekek pályamunkáit.

A műveket az Alapítvány Kuratóriuma értékeli egy előre meghatározott pontrendszer alapján. Az értékelésnél fontos szempont a témaválasztás, a kreativitás, a pályamű igényessége, kidolgozottsága, de fontos szempont, hogy a pályaművedet önállóan készítsd el.

Az első díj egy 10 alkalomra szóló zeneoktatásban való részvételi lehetőség a Roland Zenegalériában. Az ajándék értéke 45.000 Ft.

A nyertes több hangszeres óra közül  választhat

 • gitár
 • basszusgitár
 • dob
 • zongora

Továbbá

 • 10 gyermek tárgyjutalomban részesül
JELENTKEZÉS

A pályázatok beérkezési határideje: 2017. október 22. , 23:59

Eredményhirdetés: 2017. november 6., 20:00 (itt a honlapunkon, facebook oldalunkon,  és emailben)

Elbírálás

A pályázatokat az alábbi értékelési szempontok alapján bíráljuk el.

  Megszerezhető pont Minimális követelmény az előszűréshez Megjegyzés
XVIII. kerületi tanulói jogviszony 2 pont 2 pont 0 pont esetén a pályázat elutasításra kerül
Zenei előképzettség 0-2 pont    
A pályamű témaválasztása 0-5 pont 1 pont 0 pont esetén a pályázat elutasításra kerül
A pályamű kreativitása 0-15 pont    
A pályamű kidolgozottsága 0-10 pont    
Az elkészítés önállósága 0-4 pont 2 pont  
A pályamű kiírásnak történő megfelelése 0-7 pont 5 pont  
Összesen 45 pont 10 pont